BRÖLLOP

Vilken Bröllopsfotograf Ska Du Välja

Magnus Danielsson, Fotograf

22 Mars 2015

Vad är viktigt för Dig i valet av bröllopsfotograf?

Vackra bilder förstås, de där speciella ögonblicken, poserna. Men vad mer? Kanske priset och att porträttsessionen inte ska kännas stel och krystad? Det säger många. Men som er bröllopsfotograf är det min uppgift att hjälpa er.

Inte bara utrustning

Jag tror att det kanske viktigaste när ni ska välja bröllopsfotograf är att det känns bra med fotografen. Ni kommer att spendera mycket tid tillsammans under bröllopsdagen. Det är därför inte bara personens portfolio ni ska gilla. Ni ska gilla personen som tagit bilderna.

Så först, surfa runt. Leta stilar, vad gillar ni, vad gillar ni inte? Vilka sajter får ni förtroende för? Plocka sedan ut några favoriter och boka ett möte. Se till att träffa personen som ska sköta kameran på ert bröllop.

Inför det mötet, fundera på, vad är viktigt för er?

”Jag tror att det kanske viktigaste när ni ska välja bröllopsfotograf är att det känns bra med fotografen.”

Att välja mig som er bröllopsfotograf kommer att kännas som en naturlig del av era bröllopsförberedelser. Att jobba med mig är smidigt och enkelt, oavsett det sker i inomhus eller utomhus, i Smygehuk eller Nordkap.

Vi träffas innan och går igenom era önskemål inför bröllopet. Ni får berätta var ni helst vill bli fotograferade. Det kanske är på en brygga vid en sjö, i en glänta i skogen eller på en kullerstensgata i centrala Göteborg. Allra helst fotar jag er där ni trivs och känner er hemma.

Får ni en bra känsla med fotografen?

När sedan dagen närmar sig gör vi en provfotografering, om ni väljer paketet lyx eller heldag. Det kommer också göra att ni lättare slappnar av på den rätta dagen. Jag hjälper er och ni kommer att känna er bekväma och lediga. Min fotostil och ambition innebär likväl att jag fotar med så lite koreografi som möjligt. Jag vill att det ska bli så mycket Ni och så lite Jag på bilderna som det bara går.

Kom ihåg, det är ni som gör bilderna. Inte jag. Och det är ni som sedan låter dem leva genom att dela dem och visa dem för andra. Det är ni som sitter tillsammans med vänner och bekanta och njuter av hur vackert alla tycker att det är, hur vackra alla tycker Ni är. Det är ni som är hjältarna.

 

Så när ni väl har bestämt er för att anförtro åt mig ett av de mest värdefulla ögonblicken i livet så kommer jag att med lust och glöd hänge mig åt uppdraget att berätta er historia och fånga det som gör er dag unik och oförglömlig.

Det kommer att bli fantastiskt.

Ps. Jag bor i Göteborg men är öppen för fotouppdrag i hela Sverige (och annorstädes).

Kontakta mig

Pin It on Pinterest

Share This