BRÖLLOP

Lina & Tobias

Magnus Danielsson, Fotograf
3 juni 2016

Stadsträdgården i Kungälv är en fantastisk frizon för bröllopsfoto

I somras hade jag äran att få lära känna Lina och Tobias. Vi träffades för en planering i Trädgårdsföreningen i Göteborg där jag även fotograferade dem innan bröllopet. Jag älskar att fotografera i Trädgårdsföreningen. Om inte Lina och Tobias hade stoppat mig under deras pre-shoot hade jag fotat dem fortfarande.

Vigseln hade de bokat till Säve Kyrka. Wow, säger jag. Delar av kyrkan är daterad till 1200-talet. Men det mest spektakulära med kyrkan är de dekorativa takmålningarna som fyller kyrkans trätak, där delar av Bibeln berättas i bilder; skapelsen, syndafallet, Kristi födelse och uppståndelse, Jona och fisken m.m. Innan vigseln satte jag mig i en av kyrkbänkarna, lutade huvudet bakåt och bara stirrade.

Innan vigseln träffades vi utanför Fars Hatt varifrån vi sedan tog oss till Kungälvs Fästning för en porträttsession. Två minuter in i den började regnet strila. Tur att Kungälv har sin vackra och mysiga stadsträdgård där vi både hittade plats för en brudvals och skydd för regnet som kom och gick.

Lina och Tobias, det var fantastiskt kul att få fotografera er och en ära att få vara med er under er stora dag. Jag önskar er all lycka.

Kontakta mig

Pin It on Pinterest

Share This