BRÖLLOP

Mina Bröllopspaket

Magnus Danielsson, Fotograf

28 mars 2015

Tre bröllopspaket

Jag erbjuder för närvarande tre färdigpaketerade bröllopsfotograferingar; LyxHeldag, och Porträtt.

Vill ni få den mest heltäckande bilden av er bröllopsdag, välj Lyx. Jag följer er från den första förberedelsen till den första dansen, ca. 16 timmar. Bilderna levereras i en stilig USB-box samt via mitt mest lyxiga fotoalbum. I Lyx ingår även video.

Vill ni dokumentera hela bröllopsdagen, välj Heldag. Jag följer er från morgon till kväll och är med er ca. 12 timmar. Alla bilder ingår och levereras via en slide-show, ett webbalbum samt på en stilig USB-sticka. I Heldag ingår även ett fotoalbum med de vackraste bilderna.

I mitt Porträtt är jag med er i två sammanhängande timmar. Ni förfogar själva över tiden utifrån vad ni tycker är viktigast under dagen. Alla bilder ingår och levereras enkelt och smidigt via en slide-show, ett webbalbum samt på en USB-sticka.

I alla paketet ingår ett konsultationsmöte där vi träffas och samtalar om era önskemål inför bröllopsdagen. Kan vi inte ses på plats i Göteborg, träffas vi över Skype. I Lyx samt Heldag ingår en s.k. pre-shoot, där vi en tid innan bröllopet möts och testar olika stilar och poser. Ni får prova på hur det är att bli parfotade och får en chans att lära känna mitt sätt att arbeta som fotograf. Pre-shooten gör därför att ni lättare kan slappna av under fotograferingen på den rätta dagen.

”Pre-shooten gör därför att ni lättare kan slappna av under fotograferingen på den rätta dagen.”

Lyx finns möjlighet till bildvisning under bröllopskvällen. I alla paket ingår bildbehandling där bl.a. färg, ljus, vitbalans, skärpa och kontrast justeras.

Alla detaljer dokumenteras

Prissättning och Filosofi

Fotografers prissättning kan ibland upplevas som krånglig. Till grundpriser tillkommer en stigande skala av kostnader för ytterligare bilder, framkallningar m.m. Det är begripligt att det kan förvirra.

Jag tror på enkelhet:

 AndraSeptemberhimmel
Bilderna tillhörFotografenDig
Bilderna kan användas fritt efter eget önskemålNejJa
Bilderna kan delas fritt på nätetIblandJa
Antal bilder som ingårBegränsat antalAlla
Kostnad för ytterligare bilder100 - 500 kr/stAlla bilder ingår
Bilderna kan levereras i RAW-format?NejJa
Färg och svartvittIblandJa
 

Andra

Septemberhimmel

TillhörFotografenDig
Kan användas frittNejJa
Kan delas fritt på nätetIblandJa
AntalBegränsat antalAlla
Kostnad för ytterligare100 - 500 kr/stAlla bilder ingår
Leverans i RAW?NejJa
Färg och svartvittIblandJa

Jag tror alltså på en bildleverans utan begränsningar där alla bilder ingår och där alla bilder är dina. (Bilderna sorteras fortfarande. Med alla bilder menar jag alla utom testbilder, suddiga bilder, bilder där någon blinkar eller nyser etc.) Traditionellt har ändå de flesta fotografer sett bilderna som sin egendom och via avtal har de begränsat din användning av dem.

Enligt mig är bilderna din egendom och du gör vad du vill med dem.

Min filosofi är att med en enklare process spar vi tid. Det blir en billigare fotografering och fler bilder för pengarna.

Leverans

Alla bilder levereras enkelt och smidigt med posten på en stilig USB-sticka. Bilderna är högupplösta och kan delas och printas med god kvalité i olika storlekar och på olika material. I alla paket ingår ett ebbalbum. I Heldag ingår ett fotoalbum och i Lyx ett lyxigare och större album.

Inget Paket Som Passar Dig?

Du kanske bara vill dokumentera förberedelse och fest? Kanske är det bara mottagningen du vill ha fotograferad? Eller vigseln i kyrkan och släktporträtten utanför? Eller något helt annat, kanske hela helgen. Kontakta mig så skräddarsyr vi en lösning efter dina önskemål. Eller fyll i en bokningsförfrågan så återkommer jag så fort jag kan.

Mer information

Jag förbehåller mig rätten att använda era bilder i min marknadsföring, i utställning och tävling och i min studio samt för publicering på min hemsida och i sociala medier, detta om inget annat avtalats.

Kontakta mig

Pin It on Pinterest

Share This