Bröllopsfotografering enligt mig

Magnus Danielsson - Bröllopsfotograf och Bröllopsfilmare i Västerås

Jag brinner för bröllopsfotografi 

Jag brinner för det och vet ärligt talat inte vad jag skulle göra om jag inte fotade och filmade bröllop. Det är min sanna tekopp och jag lägger hela mitt hjärta i varje bröllop jag fotar.

Jag vill att fotograferingen under din stora dag ska vara en upplevelse långt ifrån uppstyrda och stela porträtt som berättar något mer om mig som fotograf än om dig och er. Det ska vara känsla, själ, hjärta.

Annars har jag inte lyckats.

Som bröllopsfotograf på Septemberhimmel Foto lägger jag allt mitt fokus  på din och er stora dag. För jag förstår att det bara är en gång. Jag jobbar inte med checklistor på vilka bilder jag ska ta. Jag jobbar med närvaro och kommer att befinna mig just där, just då, när känslorna svämmar över. För tvärtom är jag organiserad ner till varje ögonblick så att jag kan följa dig på din dag när den mjukt och naturligt utvecklas.

När jag inte fotar och filmar bröllop så filmar och fotar jag min familj (vilket de inte alltid är helt nöjda med). Jag skriver. Jag gör musik. Jag yogar och mediterar. Jag har gjort tre 10-dagars vipassanna sittningar. Mitt lugn kommer att smitta av sig när vi träffas. Helt ärligt tror jag fotografering handlar minst om teknik, kameror och stativ. Min inställning till fotografering är avslappnad och lugn, allt med fokus på att få dig och er att slappna av, borsta bort alla nerver och spänningar och stänga in dig och er i en kärleksbubbla.

Nej, fotografering handlar om kommunikation.

Självklart går vi iväg tillsammans en stund, kanske upp på en kulle, ner i en glänta, ut på en blommande äng, för de där porträtten och bilderna som du aldrig kommer att glömma. Men jag lovar, det är bara en kort stund, för mitt mål är få dig och er tillbaka till festen så fort som möjligt så att också jag kan fånga de där stora och små ögonblicken med vänner och familj som gör just din dag oförglömlig och unik. De har ju faktiskt kommit för att fira din dag så naturligtvis ska du spendera tid med bara dem.

Jag finns där för att lyssna på din och er planering och för att hjälpa dig och er och vägleda er med min erfarenhet, detta för att skapa den bästa möjliga dagen. Men oroa er inte, jag kommer fortfarande ta de där viktiga, tidlösa porträtten med dig och er och era familjer. Men det jag brinner mest av allt för, det är att fånga de där ögonblicken, unika, äkta, som inträffar när du och ni är omgivna med människor ni älskar, på den bästa dagen i ditt och ert liv.

Nej, jag erbjuder inte de billigaste alternativen. Ditt bröllop är värt mer än så. Jag är här för att fördjupa din och er kärlek och för att skapa bilder som kommer att fylla din själ och ditt hjärta tio, tjugo, trettio år framåt.

Jag heter Magnus Danielsson – Jag är Septemberhimmel Foto.

Låt oss nu skapa något fantastiskt tillsammans.

Om du är intresserad av att få mig att vara en del av din stora dag, klicka på länken nedan och skriv en rad

Kontakt

/Magnus

Allt är en berättelse. Låt mig få berätta er.

Pin It on Pinterest