Septemberhimmel Foto

Ska ni gifta er 2020?

Stort, varmt grattis! Jag heter Magnus och är bröllopsfotograf i Västerås. Jag älskar att fota bröllop, älskar att se det som planerats i kanske år, brisera under några få koncentrerade timmar. Att få vara en del av det är fantastiskt hedrande. Min filosofi är ganska enkel. När ni ser mina bilder vill jag att det ska ta er tillbaka, till platsen och tidpunkten, till människorna och musiken, till skratten och tårarna, till allt. Det ska ta dig tillbaka till magin.

 

bokaOm mig
septemberhimmel foto

Bröllop 2020

bröllopsfotografering enligt mig

Jag brinner för bröllopsfotografi. Det är min sanna tekopp och jag lägger hela mitt hjärta i varje bröllop jag fotar. Jag vill att fotograferingen under din stora dag ska vara en upplevelse långt ifrån uppstyrda och stela porträtt som berättar något mer om mig som fotograf än om dig och er. Det ska vara känsla, själ och hjärta.

därför ska ni anlita en professionell bröllopsfotograf

Nu skriver jag såklart det här i egen sak för visst får ni gärna höra av er till mig, jag hjälper er på alla sätt jag kan. Det viktiga med just er bröllopsfotograf är dock att personkemin fungerar med den personen som ni väljer. Men framför allt att ni gillar den bildstil som just den bröllopsfotografen har. 

utvalda BRÖLLOP 

Linnéa & Victor

Lydinge Säteri

Elisabeth & Johannes

Skansen Lejonet
Septemberhimmel foto

Vad jag erbjuder

halvdag

Halvdagspaketet innehåller 6 timmars fotografering. En tid innan bröllopet har vi ett planeringsmöte och en pre-shoot. Alla bilder från bröllopet ingår och levereras digitalt samt via ett webbalbum och en mobilapp.

heldag

Heldagspaketet innehåller 12 timmars fotografering. En tid innan bröllopet träffas vi för en pre-shoot. Alla bilder levereras digitalt samt via ett lyxigt bröllopsalbum. I heldagspaketet ingår även en hemlig överraskning. 

lyx

Lyxpaket innehåller 12 timmars fotografering samt filmning. Alla bilder från bröllopet levereras via USB i en vacker träask, i ett webbalbum, 4 st. fine-art förstoringar samt ett lyxigt bröllopsalbum. I paketet ingår en bröllopsfilm.

bröllopsfilm

Mitt bröllopsfilmspaketet innehåller 12 timmars filmning med flera kameror, fasta och mobila. Ca. en månad innan bröllopet har vi ett planeringsmöte och en pre-film. Paketet levereras i ett vackert träetui med en bröllopsfilm.

f.a.q.

Varför fotar du bröllop?

För intensiteten, urladdningen och den tillfälliga magin. För att jag älskar att fotografera. För att jag älskar att se det som planerats i kanske år, brisera under några få koncentrerade timmar. Att få vara en del av de stora ögonblicken är fantastiskt hedrande. Min filosofi är ganska enkel. När ni ser mina bilder vill jag att det ska ta er tillbaka, till platsen och tidpunkten, till människorna och musiken, till skratten och tårarna, till allt. Det ska ta er tillbaka till magin. 

Något du undrar?

Finns det något du funderar på och som du inte fått svar på här på sidan? Tveka inte att höra av dig. Jag finns här för att lyssna på din och er planering och för att hjälpa dig och er och vägleda er med min bröllopsfotografiska erfarenhet. Kontakta mig i formuläret längst ner eller besöka F.A.Q.’n för mer information. 

Kommande evenemang

14 Sept - Workshop Parfotografering

Heldag Det här är ett perfekt tillfälle för dig som vill utvecklas som porträttfotograf och samtidigt få en del nya bilder till din portfolio. 

5 Okt - Förlovningsfoto

Soluppgång Hur känns det att stå framför kameran? Jag lottar ut en fotografering av ett nyförlovat par. Kontakta mig för mer information.

septemberhimmel Foto

Utvalda Bröllop

ditte & Steen

Rödskär

alexandra & per

Blomstermål

nina & steffen

Ribersborgs Kallbadhus

Septemberhimmel Foto

Tillbaka till magin

får jag visa ett färdigt bröllopsalbum?

Jag skulle vilja visa er hur ett färdigt bröllopsalbum kan se ut. Färg och form och material bestäms av er. Ska det vara linnetyg, ska det vara matt papper, hur tjockt ska det vara m.m. Det går också att lägga till och ta bort uppslag. Eller ändra på ordning, skala, spegelvända uppslaget osv. Allt detta sker i en dialog med mig där jag gör ett första layoutförslag.

vill du vinna en parfotografering?

Jag ger bort en parfotografering! INKLUSIVE två fine-art printar i, en mobilapp med bilder från fotograferingen samt en hemlig överraskning! Detta med anledning av att Västmanlands Läns Tidning (VLT) i ett personligt reportage uppmärksammat mig som bröllopsfotograf. Läs gärna reportaget på deras webb eller kolla in det på min hemsida eller facebook.

Pin It on Pinterest