Du och Jag (eller bara du)

Porträttfotografering och Parfotografering

Jag fotar inte bara bröllop

Jag fotar porträtt och par också och jag älskar det. Det är sådan fantastisk känsla att lämna en parfotografering och nästan känna i luften hur nykära ni blivit. Det händer hela tiden och jag älskar det också.

Kanske har det gått något år sedan ni gifte er. Kanske har ni just träffats. Härom sistone fotade jag ett guldbröllop. Eller så kanske ni bara vill fira hur fantastiskt kära ni är. Jag lovar er, jag kommer inte stela upp er framför kameran med låsta blickar och stela muskler. Ni kommer skratta. Ni kommer busa. Ni kommer gosa. Ni kommer pussas. Ja, efter några minuter med mig kommer ni befinna er i en hermetiskt tillsluten liten kärleksbubbla och ni kommer att älska det. För ni är ju lyckligast i världen. Så är det.

Min uppgift som parfotograf är att sätta just den känslan på pränt.

Så hur går det till?

Ni skickar en bokningsförfrågan. Vi träffas (på nätet) för en kort konsultation och bestämmer tid och plats, en plats som kanske betyder extra mycket för er, en gata i gamla stan, ett café ute på landet, en rapsblommande åker.

Jag träffas. Jag fotar er ca. en. timme. Några dagar därpå levererar jag alla bilder i färg och svartvitt via ett webbalbum. Där kan ni också beställa förstoringar, fotoböcker m.m. Jag kan också leverera alltsammans via ett vackert träsnidat USB-minne.

Intresserad av en lyxvariant?

Då filmar jag er också och klipper ihop en kort videosekvens.

Nej, det är inte själva fotografering som står i fokus. Ni kommer att glömma bort att jag ens finns där i närheten med mina zoomlinser.

Det är upplevelsen.

Varför inte ge bort en porträttfotografering eller parfotografering i present?

Boka direkt eller kontakta mig för att få veta mer.

Priser på “Du & Jag” startar på 3.500 kr, beroende på tillägg/tillval. 

Pin It on Pinterest