Ett färdigt bröllopsalbum

Magnus Danielsson - Septemberhimmel Foto

Jag skulle vilja visa er hur ett färdigt bröllopsalbum kan komma att se ut. Färg och form och material bestäms av brudparet. Ska det vara linnetyg, ska det vara matt papper, hur tjockt ska det vara m.m. Det går också att lägga till och ta bort uppslag. Eller ändra på ordning på bilderna, skala någon lite, spegelvända uppslaget osv. Allt detta sker i en dialog med mig där jag gör ett första layoutförslag. När layouten är godkänd skickar jag den till ett av de tryckerier som jag samarbetar med. Det går också att beställa extra album eller en sk. coffee-table-book (15x15cm), en fantastisk liten gåva till nära och kära. Så skrolla gärna vidare, visst är de fina?  

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Allt är en berättelse. Låt mig få berätta er.

Pin It on Pinterest