FAQ

Undrar du över något?

Allmänt

Varför fotar du bröllop?
För intensiteten, urladdningen och den tillfälliga magin. För att jag älskar att fotografera.
Fotar du bara i Västerås?

Jag fotar i hela Sverige.

Hur bokar vi?
Maila, messa, ring eller gör en bokningsförfrågan. När? Så snart ni har bestämt dag och plats.
Hur får vi använda bilderna?
Förutom att sälja bilderna vidare eller ge bort dem så får ni använda dem hur ni vill. Delar ni dem socialt får ni gärna skriva med vem som tagit dem.
Min partner gillar inte att fotograferas, har du några tips?
Yoga och meditation. Skämt åsido. Efter några minuters fotograferande kommer ni båda att befinna er i en avslappnad bubbla. Mitt lugn hjälper er. I mina paket ingår dessutom en sk. pre-shoot där ni får känna på hur det är att bli fotade. Kan din partner ändå inte slappna av har jag en del effektiva avslappningsövningar att erbjuda. Jag hjälper er.
Vi ska gifta oss på Bali och vill gärna ha med dig som bröllopsfotograf?
Det går alldeles utmärkt. Hör av er för mer information.
Paket
Vad ingår i ditt halvdagspaket?

I mitt halvdagspaket ingår 6 timmars sammanhängande fotografering. Ni väljer själva när ni vill disponera denna tid; mer av förberedelser eller mer av fest. En tid innan bröllopet har vi ett planeringsmöte och en pre–shoot där ni får chans att lära känna mitt sätt att arbeta på. Pre-shooten gör därför att ni lättare kan slappna av under fotograferingen på den rätta dagen. Bilderna från bröllopet levereras digitalt samt via ett webbalbum och en mobilapp. De kan även levereras via ytterligare tillval

Vad ingår i ditt heldagspaket?

I mitt heldagspaket ingår 12 timmars sammanhängande fotografering. Jag är med er från de inledande förberedelserna, via vigsel och gästernas gratulationer, via bröllopsskål och mottagning, via tal och tårta till vals och dansgolv. Jag porträttfotograferar er och det finns även tid för kvällsporträtt och ev. porträtt på familj och vänner. Bilderna från bröllopet levereras på ett USB-minne i ett träetui, via ett webbalbum/mobilapp samt via ett lyxig album (10 uppslag). I heldagspaketet ingår även 2 st. förstoringar (20x30cm) och en hemlig överraskning. Bilderna kan även levereras via ytterligare tillval

Vad ingår i ditt lyxpaket?

I mitt lyxpaket ingår 12 timmars sammanhängande fotografering samt filmning. Bilderna från bröllopet levereras via USB i ett vackert träetui, i ett lyxigt bröllopsalbum (15 uppslag), ett webbalbum/mobilapp samt 4 st. förstoringar (20x30cm). I paketet ingår en bröllopsfilm (ca. 5 min) som levereras digitalt. I mitt lyxpaket finns även möjlighet till bildvisning under bröllopskvällen. Bilderna kan även levereras via ytterligare tillval

Vad ingår i din bröllopsfilm?

I mitt bröllopsfilmspaket ingår 12 timmars filmning med flera kameror, både fasta och mobila. Ca. en månad innan bröllopet har vi ett planeringsmöte och en pre–film. Paketet levereras på ett USB-minne i ett vackert träetui med en bröllopsfilm (ca. 5 min).

Om inget paket passar oss?
Ni kanske bara vill dokumentera förberedelse och fest? Kanske är det bara mottagningen ni vill ha fotograferad? Eller vigseln i kyrkan och släktporträtten utanför? Eller något helt annat, kanske hela helgen. Kontakta mig så skräddarsyr vi en lösning efter dina önskemål. Eller fyll i en bokningsförfrågan så återkommer jag så fort jag kan.
Leverans
Hur levereras bilderna?

De bästa bilderna levereras via en designad fotobok, beroende på val av paket. Resten av bilderna levereras på en stilig USB-sticka. Bilderna är högupplösta och kan delas och printas med god kvalité i olika storlekar och på olika material. I mitt halvdagspaket levereras bilderna digitalt. Bilderna kan även levereras via ytterligare tillval

Hur många bilder får vi?
Jag levererar alla bilder som jag tycker är Ok, vanligtvis runt 500 bilder.
Erbjuder du leverans i RAW-format?
Absolut, om det finns önskemål om det.
Betalning
Tar du en bokningsavgift?
Jag tar ut en bokningsavgift på 5 000 kr. När den är betald är bokningen garanterad.
Tillkommer det några kostnader?

Om bröllopet sker utanför Västerås tillkommer en reseersättning på 45 kr/mil samt en ev. kostnad för övernattning. Om bilder önskas i RAW-format tillkommer även en kostnad för det.

Integritet

Vem jag är

Septemberhimmel Foto – Enskild firma 

Magnus Danielsson, Kolbäck 

0705-35 42 70

Personuppgifter

Jag samlar in kontaktuppgifter, namn och e-post, via formulär, detta för att kunna hålla kontakt med mina kunder. Dessa uppgifter skickas inte vidare, säljs eller delas med någon annan person eller företag. Uppgifterna från mina kontakformulär behåller jag i ett år. En kommentar på min hemsida behåller jag utan tidsgräns och detta har att göra med ev. uppföljningskommentarer. Det som samlas in då är själva kommentaren och den ip-adress som besökaren på min webbplats har.

Ett fotografi kan också ses som en personuppgift. Jag visar dessa på aktuell hemsida och via mina sociala medier. Vill du/ni inte synas, säg till, så tar jag bort dessa. Detta är din rättighet, att du kan begära att alla bilder på dig tas bort från min webb. Detsamma gäller alla dina personuppgifter.

Allt är en berättelse. Låt mig få berätta er.

Pin It on Pinterest