Pre-shoot i Uppsalas vackraste trädgård

Linnea & Victor

Ett stilla regn faller över Botaniska Trädgården i Uppsala. Himlen är genomgrå och då och då dansar trädtoppar och buskage till en kylig nordanvind. Men det här är ändå platsen jag vill vara på, platsen där jag träffar Linnea och Victor för första gången. Så fantastiskt kul att se er, att få höra detaljerna inför bröllopet om två veckor, att få fota er. Jag älskar att fota bröllop, älskar att se det som planerats under så lång tid, se det brisera under några intensiva timmar. Vi söker skydd under några höga barrträd, knäpper några porträtt, skrattar. Wow, jag ser så mycket fram emot att få följa er under er stora dag. Nu är det inte många dagar kvar… 

Stämningsfulla bröllopsporträtt i Visby

Vilken fantastiskt ära att få fotografera brudpar i detta fantastiska Visby. Jag kan inte få nog....

Från Björkö with Love

Det är bröllop på vackra Björkö i Göteborgs skärgård. Och jag ska fota det. Hur mäktigt och...

Bröllop i sagolika Tammska parken i Skultuna

I hjärtat av Västmanland, mellan öppna fält och lummiga lundar, ligger Skultuna, mest känt för...

Pin It on Pinterest