Pre-shoot i Uppsalas vackraste trädgård

Linnea & Victor

Ett stilla regn faller över Botaniska Trädgården i Uppsala. Himlen är genomgrå och då och då dansar trädtoppar och buskage till en kylig nordanvind. Men det här är ändå platsen jag vill vara på, platsen där jag träffar Linnea och Victor för första gången. Så fantastiskt kul att se er, att få höra detaljerna inför bröllopet om två veckor, att få fota er. Jag älskar att fota bröllop, älskar att se det som planerats under så lång tid, se det brisera under några intensiva timmar. Vi söker skydd under några höga barrträd, knäpper några porträtt, skrattar. Wow, jag ser så mycket fram emot att få följa er under er stora dag. Nu är det inte många dagar kvar… 

Sommarbröllop med kyrkovigsel och ladufest

Ni ser varandra för första gången i Bergfeltska Trädgården i gamla Kungälv. Luften vibrerar. Ni är...

Stämningsfullt junibröllop på Stora Holms Säteri

Ni är ju underbara. Vi träffades för ett år sedan, första gången. Ni bokade mig som er...

Bröllopsporträtt i vackra Långedrag

Den 28 maj fick jag följa med Medisa och Marko, från deras förberedelser i hemmet i Angered, via...

Pin It on Pinterest