Silverino

Ett vackert och välgjort bröllopsalbum

Silverino är ett vackert album. Välgjort och med ett papper med lyster (fuji pearl luster). Albumet levereras i en skräddarsydd box, stabil och skyddande och både album och box kommer i mitt fall i ett linnematerial som är matt och som känns fint mot handen. Just detta album levereras med en infälld bild på framsidan. Det är likväl inte ett alternativ jag kommer att välja igen, både då det ger ett något skört intryck på det annars stabila albumet samt då limningen av bilden inte är perfekt. En ren och enfärgad bok ger ett mycket mer stilrent intryck. Även boxen har vissa problem med limningen men överlag känns det som en skyddande lösning för själva albumet. Limningen överlag känns förhållandevis okej men jag får dock samma känsla av albumlimningen som av boxen, den känns skör. Silverino är likväl ett alternativ för mig som fotograf att presentera min bilder i, om inte bröllopsbilder så i alla fall familj och andra porträtt. Tusen tack Albenmanufaktur för möjligheten att testa detta album. 

Ni vigs i anrika Skansen Lejonet

Vilken fantastisk dag. Jag får äntligen komma tillbaka till Skansen Lejonet. Jag får äntligen fota...

Stämningsfullt junibröllop på Stora Holms Säteri

Ni är ju underbara. Vi träffades för ett år sedan, första gången. Ni bokade mig som er...

Brudporträtt i älskade Visby

Det är något magiskt med Visby. Varje gång jag återvänder är det som om jag kommer in i en annan...

Pin It on Pinterest